veilingsite
bedrijfsinformatie

Registreren voor online veilingen

1 Klik op "registreren"
2 Vul de formulieren bij "Stap 1" en "stap 2" helemaal in
3 Ga akkoord met de voorwaarden bij "Stap 3" door te klikken op "verder/akkoord"
4 Op het door u opgegeven e-mailadres ontvangt u een e-mail met daarin uw gebruikersnaam en het wachtwoord. Bewaar deze e-mail goed want dit wachtwoord is geldig voor alle komende veilingen.
5 Ga naar "www.beusekom.nl"
6 Klik op de veiling van uw keuze

Bieden op online veilingen

1 Klik op de kavel van uw keuze
2 Log in op uw account via het formulier bovenaan de site
3 Bepaal het bedrag dat u wil bieden door middel van de de + en - knoppen
4 Klik op "nu bieden"
5 Uw bod is geplaatst en u ziet in beeld of u de hoogste bieder bent. U ontvangt per e-mail bericht.

Bijzonderheden bij online veilingen

1 Op het biedformulier van elk kavel staan de bijzondere online veilingvoorwaarden. Deze kunnen wijzigen per veiling. Lees deze dus goed door!
2 Kijk voor de juiste omschrijving van de kavel altijd naar de door Van Beusekom opgegeven tekst. Op de bijbehorende foto kan eventueel nog iets staan, behorend bij een ander kavel.
3 Een kavel kan deel uitmaken van een combinatie. Deze zijn aangeduid met een "C". Dit houdt in, dat u zowel op de individuele kavels als op de combinatie kunt bieden. Biedt u op een individueel kavel, dan dient u er rekening mee te houden dat er ook op de combinatie kan worden geboden. De hoogste bieding prevaleert.
4 Het is niet mogelijk om een lager bod dan de door Van Beusekom aangegeven vraagprijs uit te brengen.
5 Als sluiting van de kavels start vanaf bijvoorbeeld 17.00 uur betekent dat niet elk kavel exact om 17.00 uur sluit. De sluitingstijd wordt per individueel kavel aangegeven.
5 Mocht er binnen 5 minuten voor sluitingstijd een bieding gedaan worden, dan wordt de eindtijd met 5 minuten na het laatste bod verlengd. Indien er wordt geboden op een kavel binnen de combinatie of op de combinatie zelf, dan blijven alle kavels binnen de combinatie en de combinatie zelf open, totdat er niet meer op kavels binnen de combinatie of op de combinatie wordt geboden.
6 In uw account worden alle kavels waarop u geboden heeft, vermeld. Bent u hoogste bieder op een individueel kavel dan wordt dit per e-mail aan u gemeld. Ondanks deze melding bestaat de kans dat u toch geen koper bent daar de bieding op de combinatie hoger was dan de som van de individuele kavels. Op de aan u gezonden factuur staat exact welke kavels door u zijn gekocht.
7 Bied zorgvuldig! Biedingen die niet correct zijn, kunnen niet gewijzigd en/of verwijderd worden.

Direct meebieden!


Interessant kavel gezien bij één van onze online veilingen? Registreer nu en bied meteen mee!


Transport


Bent u niet in de gelegenheid zelf uw kavels op te halen, kunt u de volgende transportbedrijven hiervoor benaderen.


U bent overboden
alles wissen